Du er her

Om Knud Lavard Centret

På Knud Lavard Centret skaber vi et miljø, der understøtter borgerens egne interesser og individuelle behov.

På Knud Lavard Centret er det den vigtigste værdi, at beboerne er direktører i deres eget liv, hvilket betyder at alting tager udgangspunkt i den enkelte borgers individuelle behov og livshistorie.  Som beboer på Knud Lavard Centret vil du af vores dygtige personale blive tilbudt en pleje af høj faglig kvalitet og et bredt aktivitets tilbud.

På Knud Lavard centret vil du opleve en tryghed i din hverdag og at blive aflastet i det der svært for dig, så du kan få kræfter og mod på at gøre de ting, som interesserer dig og giver livskvalitet for dig. 

Vi har på centret 94 boliger, der alle består af 2 rum med eget bad og the-køkken. Boligerne er beliggende i både stueplan og på 1. sal og er opdelt i 3 blokke, blok A, B og C. 

Derudover har vi på plejecentret også midlertidige pladser, som borgere kan visiteres til ved akut opstået sygdom eller efter endt sygehusophold for at opnå et bedre funktionsniveau inden borgeren kommer tilbage i eget hjem. Du kan læse mere om midlertidige pladser og vores boliger i den røde menu til højre. 

Se TV2 øst serie "Gammel nok", fra Knud Lavard Centret

Du kan se arkitektens præsentationsfilm af Knud Lavard Centret på Youtube. Obs: Hvis du klikker på "Video: Arkitekt præsenterer Knud Lavard Centret", vil YouTube sætte en eller flere cookies på din computer. Læs mere om cookies.

Sidst opdateret

09.09.2021