Du er her

Aktiviteter

På Knud Lavard centret har vi et livligt og mangfoldigt aktivitetstilbud for vores beboere.

Aktiviteter sætter kulør på hverdagen, derfor har vi på Knud Lavard Centret ansat to dygtige aktivitetsmedarbejdere, som hver dag laver aktiviteter med borgerne. Aktiviteterne er tilrettelagt med rehabilitering for øje og foregår enten enkeltvis eller i mindre grupper. 

Foruden vores to aktivitetsmedarbejdere har vi et hold af mere 30 engagerede frivillige, som bidrager til at vi på Knud Lavard Centret kan tilbyde vores beboere en indholdsrig, varieret og stimulerende hverdag. Du kan læse mere om de frivillige og deres indsats i menuen til højre. 

Vi tilbyder blandt andet gymnastik, busture, en tur i skoven, indkøbsture, sangcafe og hyggegrupper hvor vi fx spiller kortspil. Derudover har vi tilbud om seniordans, cafeeftermiddage med musik, sang og banko, som altid er meget populært blandt beboerne. Endelig afholder vi flere fester om året med middag, musik og dans. Du kan finde vores aktivitetsplan i KLC bladet, som udkommer hver måned omkring d. 1. 

På centret har vi en Rickshaw og en elektrisk duo-cykel, som vi bruger til at tage på cykelture i nærområdet eller til nærliggende Kærehave Skov. Begge cykler kan lånes af pårørende.

KLC deltog i Værtens Mindste broløb d. 8/9-2018, du kan se en video om det på Youtube. Obs: Hvis du klikker på "Video: Værtens Mindste Broløb i Karrebæksminde 2018", vil YouTube sætte en eller flere cookies på din computer. Læs mere om cookies.

Sidst opdateret

09.09.2021